Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Здравейте, колеги от скоро имам следния проблем: когато колатата е в покой трудно влизат първа и задна скорост. Съединителя е почти нов, демпфера обаче е пътник, дали има връзка? Колата е 146 JTD.Last edited by DJ; d.m.y г., 07:48.92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеКак се спира вариатор?
Comment
-
Пичове, дайте идеи за следния проблем. Преди време започна да ми свети лампата на абс-а като позагрее колата и реших, че е от централата. Купих друга, но така и не я сложих...Както и да е. След един дълъг път до Банско сега вече си имаме АБС ол дъ тайм, но свети лампата на еърбег, което ме навява на мисълта, че проблемът е по електрониката някъде. АБСът си проработи от самосебе си- тестван е многократно, не есамо лампата да не свети- бачка си.Дайте идеи какво да търся..Как така сам се оправи АБСа, а се бъгна бега?Last edited by ivo_red; d.m.y г., 22:39.(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеПичове, дайте идеи за следния проблем. Преди време започна да ми свети лампата на абс-а като позагрее колата и реших, че е от централата. Купих друга, но така и не я сложих...Както и да е. След един дъъг път до Банско сега вече си имаме АБС ол дъ тайм, но свети лампата на еърбег, което ме навява на мисълта, че проблемът е по електрониката някъде. АБСът работи- тестван е многократно, не есамо лампата да не свети- бачка си.Дайте идеи какво да търся
Comment
-
лед крушки х1
привет на всички,някво мнение за тези крушки и някой да е ползвал,мисля да сменям ксенона с нещо такова?
http://www.avto.bim.bg/Diodna-krushk...D_pr51987.htmlAlfa Romeo 146 ti
16V 1997г
Comment
-
Аз слагах на фаровете за мъгла с цел да ги ползвам за дневни. Светеха като за габарит.Махнах ги.
П.П. Сега виждам, че са различни крушките в линка и на снимката, която си дал. Аз слагах като на снимката, само че с 36 диода.Last edited by PEPI-2ALFA; d.m.y г., 02:33.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
Comment